De beroving
Blijf op de hoogte en volg Laura en Claudia
07 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo
Gelukkig gaat nu alles goed en wordt alles geregeld voor ons. We hebben contacten met de politie en de beveiliging van Suriname. Dus we zijn extra veilig. Vandaag zijn er ook extra sloten op de deur gezet, zodat het nog een stukje veiliger is.
We zijn nu erg moe, dus we gaan slape, jullie horen snel van ons. Hopelijk zijn de nieuwe belevingen in dit land wat beter de komende weken.
Tot snel, kusss Lau en Clau
07 Februari 2008 - 06:48
Danien:
Hej meiden!
Jaaa ik hoorde het al!.. harstikke stom natuurlijk ! wat een gevaar allemaal :P pas goed op jezelf!
Liefs, Danien -
07 Februari 2008 - 08:35
Ml0es:
wajoo.. vet eng man!! Nou hopen dat zoiets niet nog een keer gebeurd..:D
Have fun!!
07 Februari 2008 - 12:32
Antje:
Nou lekker begin voor jullie.. spannend en eng hoor! Hopelijk komt er nu een hele leuke tijd aan voor jullie! -
07 Februari 2008 - 13:21
Yvet:
Hey Chickies!!
AAaah Clau wat naar dat je dit is overkomen...erger kan je het niet treffen :S Hopelijk hebben jullie de andere maanden wel een leuke tijd..
Suc6 met het regelen van alles..Komt uiteindelijk vast goed!
Liefs -
07 Februari 2008 - 13:57
Mo:
wow meiden, wat een verhaal om mee te beginnen:( ehum. Wat erg dat je meteen alles kwijt bent clau! Ik hoop dat het daar verder wel allemaal veilig is en blijft!
liefs mo -
07 Februari 2008 - 14:49
Oma Van Jasper:
Wat een avontuur. Maar intussen. Alles kwijt. Passen jullie maar goed op jezelfGroetjes Oma -
07 Februari 2008 - 22:12
Sam:
veel zukzes nog met ze vieren hop dat ze de daders krijgen -
08 Februari 2008 - 12:39
Thirza:
Klinkt superspannend! Veel plezier nog verder! -
08 Februari 2008 - 18:54
Gerrit:
Hallo meiden,
Ik heb de website gevonden en de verhalen gelezen. Ik wist natuurlijk al het een en ander en hoop dat alles nu verder goed gaat. Dat jullie maar een hoop leuke dingen mogen beleven en met veel goede verhalen thuis komen. -
08 Februari 2008 - 20:18
Willy:
na regen komt zonneschijn. Weer een levensles gehad.Kijken uit naar de volgende verhalen, wel leuke graag. -
10 Februari 2008 - 09:27
Saskia :
wat een avonturen en dat meteen de eerste dagen dat je er bent!
wat een vervelend begin!
maar ik hoop dat met jullie alles verder goed gaat en dat jullie nu toch kunnen gaan genieten!
ik zal jullie zo blijven volgen!
veel plezier!
KUS