valentijn op stage
Blijf op de hoogte en volg Laura en Claudia
15 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo
Op school waren bijna alle kinderen in het rood met jeans gekleed. Dit was erg leuk om te zien. Het was een groot feest op school. Er werden allerlei typische surinaamse versnaperingen verkocht, zoals: stroop (limonade in een boterhammenzakje), ijsjes, bara's (soort oliebollen) en nog veel meer! Ook werden er rozen en hartjes op ene stokje verkocht. Deze hartjes hebben wij later weggegeven aan kinderen uit onze klas. Hier werden ze wel verlegen van. Wij hebben bijna van alles wat gekocht en dat voor maar 0,50 srd cent per stuk. De leerkrachten hadden de versnaperingen zelf gemaakt en de opbrengst van deze dag gaat naar de school! Verder werd er ook gedanst in een lokaal. Het koste o,50 srd cent om in een lokaal te dansen. Wij hebben gezellig met de kleine kleutertjes gedanst. Het viel ons op hoe goed deze kinderen kunnen bewegen met hun heupen. Wij zagen er maar houterig uit vergeleken met deze kleutertjes, haha.
Het was een erg leuke ervaring!
Tot snel! kus LauenClau
15 Februari 2008 - 18:08
Sam:
vijn dat juli het leuk hebben daar de tijt viegt voor bij zekker goetjes van sam -
17 Februari 2008 - 09:57
Saskia:
dat valentijn daar zo groot gevierd wordt is wel erg leuk. wij hebben Olaf geholpen met zijn ballon opblazen, haha. als jullie goed blijven oefenen met dansen komen jullie misschien ook wel heel soepel terug en dan zien wij er allemaal heel houterig uit.
worden jullie al lekker bruin?
veel plezier nog.
KUS -
18 Februari 2008 - 15:11
Yvet:
Jeuuuj bij mij werd er ook valentijn gevierd! Ik mocht ook in rood/wit/roze komen. Lees mijn verhaal maar en bekijk de foto's :) Maar klinkt goed :)