Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Laura en Claudia Brugman en Groen - WaarBenJij.nu Foto's - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Laura en Claudia Brugman en Groen - WaarBenJij.nu

Foto's

Blijf op de hoogte en volg Laura en Claudia

21 Februari 2008 | Suriname, Paramaribo

he iedereen,

Ik heb een site aangemaakt met foto's van onze ervaringen hier...

ik snap niet zo heel erg goed hoe de site werkt, maar op deze link staan de foto's van onze vrije tijd in paramaribo:

Op deze link valentijnsdag op onze stage:

En als laatste nog wat foto's van stage gewoon:

We zullen niet heel vaak foto's en heel veel erop zetten, want het duurt ongeveer een half uur om 6 foto's te uploaden. Maar op veel verzoek hebben we toch maar wat bedacht zodat jullie wel een beetje een idee kunnen krijgen van wat we doen.

Kussss

• 21 Februari 2008 - 18:59

Lisette:

Wat onwijs vet die foto's!
    Liefs Lisette

• 21 Februari 2008 - 19:36

Willy En Gerrit:

leuk om te zien
    hebben wij in ieder geval een beter beeld en begrijpen we de teksten ook beter
    wacht met spanning op de volgende sessie

• 22 Februari 2008 - 08:59

Antje:

wat ziet het er allemaal leuk uit zeg die foto's! Zo te zien hebben jullie het wel naar jullie zin! Nog veel plezier daar he!

• 22 Februari 2008 - 12:18

Saskia:

wat leuk om foto's te zien.
    hebben we een beetje een idee waar jullie zitten.
    geniet er maar lekker van. wij gaan nu de kou op zoeken en proberen te skieen.
    tot over een week.
    Sas

• 22 Februari 2008 - 18:40

Nicole:

Hey meiden!!

Echt super leuk om die foto's te zien. Zo krijg je echt een beetje een beter beeld! Kijk nu al weer uit naar nieuwe foto's, zal wel een tijdje duren, haha!

Kus Nicole

• 22 Februari 2008 - 19:19

Monique:

wauw, ik wil meeeeeeer!!!
    Echt zo leuk om te zien wat jullie doen en waar jullie zitten!
    Het ziet er zo schattig uit hoe jullie met die kinderen bezig zijn. Volgens mij zijn ze al helemaal gek van jullie!

heel veel xxx

• 24 Februari 2008 - 07:06

Danien:

Hoi meiden,
    Hele leuke foto's! Ik hou jullie in de gaten....

Kusjes en knuffels

• 26 Februari 2008 - 12:41

Yvet:

Dag slagroomsoesjes van me :)

Jaaa zeker goede verhalen, maar heb het hier ook gewoon erg naar mijn zin! Ben erg blij dat ik dit allemaal mag meemaken:)

Ik ben hier nog niet uitgeweest. Werd wel uitgenodigd maar toen was ik een weekendje naar de schapenboerderij. Maar aankomend weekend ga ik naar de studentencampus op Stellenbos. Schijnt een gruwelijk heftig feest te komen! Dus dan is het tijd voor mij om eindelijk na 4 weken weer eens uit mijn dak te gaan (jeuj!).

Jullie verhalen klinken ook super meiden:) Is het trouwens allemaal al geregeld met je paspoort en pinpas?!

Ik heb idd geld betaald om 100 foto's op mijn website te kunnen zetten. Je krijgt anders maar de ruimte voor 10 foto's. Dus vandaar!

Nou meisjes veel plezier daar in Suriname!